Latest Malaysia HomestayFind the latest Malaysia homestay at Asia Homestay. Create a free account and start posting your homestay's for free ! Login Here !

Find The Latest Homestay For MalaysiaUptown Danau Kota Homestay Kuala Lumpur (7w0042)


Asia Homestay :

Uptown Danau Kota Homestay Terletak Di Kuala Lumpur.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Juga Berdekatan Dengan Uiam Gombak,tar Kolej & Utar,zoo Negara,klcc,taman Tasik Titiwangsa, Istana Budaya, Dan Columbia Hospital --> Book This Homestay !By : AHMAD LUQMAN, MARYANI ( Feb 11, 2018 )
Category : Single Storey House Homestay
Country : Homestay Malaysia

Lava Pv16 Homestay Kuala Lumpur (7w0041)


Asia Homestay :

Lava Pv16 Homestay Terletak Di Kuala Lumpur.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Juga Berdekatan Dengan Setapak Central Mall,hospital Angkatan Tentera Tunku Mizan,wangsa Walk Mall,asia Hospital Setapak,dan Institut Jantung Negara --> Book This Homestay !By : NAVIN, RAMAN ( Feb 6, 2018 )
Category : Condominium Homestay
Country : Homestay Malaysia

D’tasik Keramat Homestay Kuala Lumpur (7w0040)


Asia Homestay :

D’tasik Keramat Homestay Terletak Di Kuala Lumpur.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Juga Berdekatan Dengan Lrt Setiawangsa,giant,stadium Mini Setiawangsa,dewan Seri Iskandar Setiawangsa,dan Msn Taman Keramat --> Book This Homestay !By : PUAN ARLINA, SALAM ( Jan 29, 2018 )
Category : Double Storey House Homestay
Country : Homestay Malaysia

Bandar Sri Permaisuri Homestay Kuala Lumpur (7w0039)


Asia Homestay :

Bandar Sri Permaisuri Homestay Terletak Di Cheras Kuala Lumpur.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Berdekatan Dengan Lrt Salak Selatan,ktm Salak Selatan,downtown Cheras,hukm,ipg,stadium Kl Dan Tasik Permaisuri. --> Book This Homestay !By : MOHD MAZNI , MAHASAN ( Jan 24, 2018 )
Category : Single Storey House Homestay
Country : Homestay Malaysia

Seputeh Banglo Homestay Kuala Lumpur (7w0038)


Asia Homestay :

Seputeh Banglo Homestay Terletak Di Kuala Lumpur.homestay Ini Mempunyai Kelengkapan Yang Lengkap Dan Juga Bilik Yang Mampu Memuatkan 18 Orang.homestay Ini Juga Berdekatan Dengan Central Klang Valley,bandar Kuala Lumpur,dan Bandar Petaling Jaya. --> Book This Homestay !By : NUR HIDAYAH, HAPIZIN ( Jan 17, 2018 )
Category : Bungalow Homestay
Country : Homestay Malaysia
Previous 1 2 3 4 5 ... Next > 

(total 25 records)